پاناکوتا زعفرانی

https://irancook.ir/06/08/%d9%be%d8%a7%d9%86%d8%a7%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7-%d8%b2%d8%b9%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%86%db%8c/43291/

پاناکوتا (به انگلیسی: Panna Cotta) یه نوع دسر ایتالیایی ست که از ترکیب خامه و ژلاتین و در داخل قالب تهیه میشه. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به معنی خامه پخته شده ست. دسر پاناکوتا در طعم های مختلف تهیه میشه مث پاناکوتای انبه، طرز تهیه دسر پاناکوتای نعنایی، طرز تهیه پاناکوتای وانیلی، طرز تهیه […]

نوشته پاناکوتا زعفرانی اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.