پخت میرزا قاسمی اصیل گیلانی با ترفندهای ساده
https://tabnakbato.ir/fa/news/182245/پخت-میرزا-قاسمی-اصیل-گیلانی-با-ترفندهای-ساده
میرزا قاسمی یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار کشورمان است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی کشور میباشد. این غذای خوشمزه با بادمجان کباب شده و سیر تهیه می شود و به همین دلیل طعمی دودی دارد. میرزا قاسمی یک خورشت اصیل و قدیمی است، اما پخت آن ترفندها و فوت و فنهایی دارد، ما در این گزارش بهترین روش ممکن برای پخت میرزا قاسمی را تهیه کردهایم.
|